Hoofdstuk 1 van 0
In uitvoering

1. Praktische informatie

DOELGROEPEN
Iedereen die beroepsmatig betrokken is bij voedingswetenschap en de toepassing daarvan.


PROGRAMMA

  • Het anabole hormoon insuline
    Dr. Peter Voshol
  • Koolhydraten, kwaliteit en kwantiteit
    Emeritus prof.dr. Fred Brouns
    De kwaliteit van koolhydraten beïnvloedt het LDL-cholesterol, maar niet de bloeddruk. Wat is de relatie tussen de kwaliteit en kwantiteit van koolhydraten en het gewicht en de insulinegevoeligheid?
  • Vasculaire gezondheid | insulinegevoeligheid en koolhydraten
    Prof.dr. Coen Stehouwer
    Dr. Kirsten Berk
  • Niet-alcoholische leververvetting | insulinegevoeligheid en koolhydraten
    Dr. Onno (A.G.) Holleboom
    Jenny Brouns
  • Spieren, gezondheid, sporten | insulinegevoeligheid en koolhydraten
    Prof.dr.ir. Ellen Blaak (insulinegevoeligheid spieren en gezondheid)
    Vera Wisse MSc en Rob van der Werf (insulinegevoeligheid, koolhydraten en sporten)
  • Overgewicht en (pre)diabetes | insulinegevoeligheid en koolhydraten
    Wetenschap, waarheid en/of weloverwogen mening
    Bespreking van de stand van de wetenschap met betrekking tot koolhydraten en insulinegevoeligheid onder leiding van prof.dr.ir. Edith Feskens
  • Evidence based voedingsrichtlijnen voor mensen met een chronische aandoening
    Prof.dr. Marianne Geleijnse
  • Young Professional Award 2020 | Voedingszorg rondom de operatie
    Harm van Noort MSc
  • Posters
    Het congres biedt ook 10 informatieve posters over actuele initiatieven en onderzoeken op het gebied van voeding en gezondheid.

Vul je gegevens in.

Aanmelden belangstellende